Wie zijn wij?

De vraag waarom sommige kinderen niet tot leren komen fascineert mij al decennia en ik ben gepassioneerd de puzzel van elk kind met leerproblemen op te lossen. Dé verklaring is vaak te vinden in een probleem in het executief functioneren in het algemeen, het werkgeheugen in het bijzonder, de auditieve verwerking en/of de intellectuele vaardigheden. Bij elk kind weer op geheel eigen wijze.

Voor LerendBrein ben ik ontwikkelaar van cursussen, docent en supervisor voor de opgeleide coaches. De keuze voor de programma's van LerendBrein komt voort uit het werken met kinderen in mijn eigen praktijk.
Marielle Gerrits-Entken | LerendBrein
Mariëlle Gerrits-Entken
Eigenaar | Onderwijskundige
Kent u de uitdrukking "U zult er mee moeten leren leven"?
Deze uitspraak valt regelmatig te beluisteren in de spreekkamer van de psycholoog, pedagoog of arts. Persoonlijk heb ik mij daar nooit zo goed bij neer kunnen leggen. Het is dan ook mijn grootste passie om mogelijkheden te zoeken en te ontdekken om kinderen en volwassenen met cognitieve problemen steeds beter te kunnen begeleiden.

Voor LerendBrein haal ik deze mogelijkheden van training uit het buitenland naar Nederland. Verder ben ik docent en begeleid ik mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en/of burn-out in mijn eigen praktijk.
Berrie Gerrits
Eigenaar | Psychotherapeut BIG

Wij werken samen met

voor onderzoek, presentaties & workshops

Onze partners

waarvoor wij trainingsprogramma's vertegenwoordigen in Nederland en Vlaanderen